Wij weten wat bang zijn voor de tandarts en tandpijn betekenen. Daarom zorgen wij dat iedereen binnen een week geholpen wordt. En bij pijn kan je vaak dezelfde dag nog terecht. Want als de beslissing eenmaal is genomen om te gaan, is het fijn dat je snel geholpen wordt.

Kinderen en mensen met een beperking behandelen is onze specialiteit. Omdat ze heel bang zijn of omdat ze fysiek niet is staat zijn lang stil te liggen, behandelen we ze onder narcose.

We nemen uitgebreid de tijd voor onze patiënten en doen er alles aan ze op hun gemak te stellen. Dat betekent dat we tijdens onze eerste afspraak alleen kennismaken. We vertellen precies wat we gaan doen en hoe. Als dat kan, kijken we met een spiegeltje naar de tanden en maken röntgenfoto’s. Daarna geven we een advies op maat: een behandeling onder narcose of een gewenningstraject. Pas bij een tweede afspraak start de behandeling.

Persoonlijke aandacht en betrokkenheid geven patiënten rust. Ook het feit dat we gewone kleren dragen en er niet uitzien als een standaard tandarts helpt. We leggen alles op een eenvoudige manier uit, zodat ook kinderen begrijpen wat we gaan doen. Ze weten dus wat ze kunnen verwachten en ze weten dat ze niets voelen van de behandeling. Dat geeft vertrouwen.

Onze open, gezellige praktijkruimte met ruime speelhoek en bioscoop zorgt voor een prettige, informele sfeer.

Al onze medewerkers zijn specialisten op hun eigen vakgebied. De narcose wordt altijd toegediend door een anesthesioloog met ondersteuning van een anesthesiemedewerker. Gespecialiseerde (kinder) tandartsen voeren de behandelingen uit. In de wachtkamer controleert één van onze medewerkers of het goed gaat met onze patiënten. Alle preventie assistenten zijn deskundig in angst verminderen én voorlichting geven over de juiste mondverzorging.

Als het gebit helemaal hersteld is willen we dat graag zo houden. Het voorkomen van gaatjes is daarbij heel belangrijk. Daarom doorlopen al onze patiënten een stappenplan en leren we ze hoe ze hun gebit gezond kunnen houden. En als ze dat eenmaal weten, geeft dat zelfvertrouwen. Na een jaar gaan al onze patiënten dan ook gewoon terug naar hun eigen tandarts.