Onze Tandartsen

Eric Kroese

Functie:
Tandarts / Tandarts Gehandicapten

“Al zolang ik tandarts ben, behandel ik mensen met een beperking en kinderen met extreme angst voor de tandarts. Ik sprak wanhopige ouders over de lange wachttijden voordat hun kind onder narcose geholpen kon worden. Dat vond ik zo erg, dat ik in mijn eigen praktijk begonnen ben met het behandelen onder narcose. Er is zoveel vraag dat de praktijk flink is gegroeid. We zijn een enthousiast hecht team, dat zich elke dag weer met hart en ziel inzet voor al onze patiënten.”

Liesbet Geenen

Functie:
Pedodontoloog / Kindertandarts

“Na mijn opleiding tot tandarts ben ik in 2002 afgestudeerd als kindertandarts. Sindsdien behandel ik ook kinderen onder narcose. Voor kinderen die heel bang zijn of veel moeten laten doen, is dit een ideale oplossing. Het is fijn om het kindermondje weer helemaal gezond te maken, zodat ze weer met vertrouwen naar hun eigen tandarts terug kunnen.”

Ayse Alagoz

Functie:
Tandarts / Kindertandarts

“Ik ben in 2008 afgestudeerd als tandarts in Duitsland en in 2010 naar Nederland verhuisd onder andere om in de jeugdtandzorg in Tilburg te werken.
Toen besefte ik, dat het werken met kinderen mij zo veel voldoening geeft met name als ze er blij uit de behandelkamer gaan!
In 2017 ben ik samen met mijn man aan een eigen praktijk begonnen.  Al snel werd duidelijk dat ik de kleintjes mocht behandelen. Maar ook volwassenen met angst zie ik graag in mijn stoel.  Tijd nemen en alles rustig en duidelijk uitleggen is belangrijk en ik vind het leuk te zien hoe snel ze hun zelfvertrouwen kunnen herwinnen!
Maar soms is een behandeling bij de gewone tandarts helaas niet mogelijk en dan is het super fijn dat het ook onder narcose kan!
Hier bij CBTMB werk ik sinds 2018 met enthousiasme, omdat ik zie hoe goed en snel iedereen wordt geholpen en dat bij in prettige sfeer en met geweldige collega’s.”

 

Nele Busschaert

Functie:
Tandarts / Kindertandarts

“Het omgaan met kinderen heeft me altijd geboeid. Sinds ik in 2011 ben afgestudeerd als tandarts, sprak het dan ook voor zich dat ik me zou toeleggen op kindertandheelkunde. Naast mijn job als tandarts in een groepspraktijk in België (algemene kindertandheelkunde, lachgassedatie, orthodontische behandelingen), kreeg ik bij CBTMB de kans om kinderen onder narcose te behandelen. Een aangetast kindergebit weer tip top maken en zo de kindjes hun smile terug te bezorgen, daar haal ik mijn voldoening uit!”

Feline Zaanen

Functie:

Tandarts

“In 2017 ben ik afgestudeerd als tandarts, waarna ik tweeënhalf jaar met veel plezier heb gewerkt in de algemene praktijk.

Binnen CBTMB wordt meer specialistische zorg geleverd aan kinderen en mensen met een beperking. Ik ben blij onderdeel te kunnen zijn, bij het leveren van deze zorg en doe dit met veel enthousiasme. Het is bijzonder om samen een band te kunnen opbouwen en mooie resultaten te behalen.”