Onze assistentes

Anne Koot

Functie:
Preventie assistente

“Nadat ik een tijdje als tandartsassistente heb gewerkt, heb ik mijn diploma als preventieassistente behaald. Wat mij daarbij vooral aanspreekt, is de zorg. Hele uiteenlopende mensen over hun angst heen helpen. Mijn hart ligt echt bij deze patiënten. Dat gecombineerd met tandheelkundige zorg, maakt dit voor mij de ideale baan.”

Sandra van Pelt

Functie:
Preventie assistente

“Nadat ik eerst in een reguliere praktijk heb gewerkt, werk ik nu al zo’n negen jaar bij Centrum Bijzonder Tandheelkunde Midden-Brabant. Ik vind het fijn om met onze doelgroep te werken. Vooral mensen met een beperking of kinderen met gedragsproblemen vind ik een uitdaging. Het is mooi en dankbaar werk om ook hen goede zorg te bieden en ze van hun angst af te helpen.”

Brechtje Verdonk

Functie:
Preventie assistente

“Ik werk inmiddels al 20 jaar bij Eric. Eerst als tandartsassistente en nu al weer zo’n 15 jaar als preventie assistente. Je komt in onze praktijk ontzettend veel verschillende mensen tegen. Patiënten met een beperking en kinderen met van alles in hun rugzakje, die we met een behandeling echt op de rit krijgen. Vooral de afwisseling maakt mijn werk leuk. Geen dag is hetzelfde.”

Laura Matthijssen

Functie:
Preventie assistente

“Na 8 jaar in een reguliere tandartspraktijk te hebben gewerkt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging.  Die heb ik gevonden bij Centrum Bijzondere Tandheelkunde. Tijdens de nazorg helpen wij kindjes om van hun angst af te komen, dat maakt dit werk erg dankbaar. Ook niet onbelangrijk: ik heb lieve collega’s!

Sanne Vergouwen

Functie:
Preventie assistente

“Voordat ik hier begon, werkte ik al als tandartsassistente, maar dan in een gewone tandartspraktijk. Ik vond het altijd al leuk om met patiënten te werken, maar hier is het nog uitdagender. Er komen veel kinderen die echt bang zijn en onder narcose worden behandeld. Die moet je ze echt gerust stellen. Dat maakt dat je meer betrokken bent.”

Julianne Callenbach

Functie:
Tandartsassistente

“Graag ben ik werkzaam bij CBT-MB. De patiënten zich op hun gemak laten voelen bij ons in de praktijk en er als team naar streven dat de patiënten zonder angst voor de Tandarts en met een prettige ervaring de behandelingen beleefd hebben, is waardoor ik voldoening uit mijn werk haal.”

Judith Beerens

Functie:
Tandartsassistente

“Voordat ik bij CBT MB kwam werken, heb ik 10 jaar in een reguliere tandartspraktijk gewerkt.
Ik merkte daar al snel dat ik affiniteit heb met kinderen en bange patiënten.
Hoe bijzonder is het dan om hier te mogen werken.”
Als de patiënten met een fijn gevoel weer naar huis gaan, is mijn dag weer geslaagd.

 

Sharon de Boer

Functie:
Preventie assistente

“Voordat ik kwam werken bij CBT MB ben ik 8 jaar werkzaam geweest in een reguliere tandarts praktijk als assistente en preventie-assistente.
Daar werkte ik ook veel samen met een tandarts die veel angstige patiënten behandelde.
Ik heb nu een nieuwe uitdaging gevonden bij het CBTMB”