Onze assistentes

Anne Koot

Functie:
Preventieassistente

“Nadat ik een tijdje als tandartsassistente heb gewerkt, heb ik mijn diploma als preventieassistente behaald. Wat mij daarbij vooral aanspreekt, is de zorg. Hele uiteenlopende mensen over hun angst heen helpen. Mijn hart ligt echt bij deze patiënten. Dat gecombineerd met tandheelkundige zorg, maakt dit voor mij de ideale baan.”

Brechtje Verdonk

Functie:
Preventieassistente

“Ik werk inmiddels al 20 jaar bij Eric. Eerst als tandartsassistente en nu al weer zo’n 15 jaar als preventie assistente. Je komt in onze praktijk ontzettend veel verschillende mensen tegen. Patiënten met een beperking en kinderen met van alles in hun rugzakje, die we met een behandeling echt op de rit krijgen. Vooral de afwisseling maakt mijn werk leuk. Geen dag is hetzelfde.”

Laura Matthijssen

Functie:
Preventieassistente

“Na 8 jaar in een reguliere tandartspraktijk te hebben gewerkt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging.  Die heb ik gevonden bij Centrum Bijzondere Tandheelkunde. Tijdens de nazorg helpen wij kindjes om van hun angst af te komen, dat maakt dit werk erg dankbaar. Ook niet onbelangrijk: ik heb lieve collega’s!

Sharon de Boer

Functie:
Preventie assistente

“Voordat ik kwam werken bij CBT MB ben ik 8 jaar werkzaam geweest in een reguliere tandarts praktijk als assistente en preventie-assistente.
Daar werkte ik ook veel samen met een tandarts die veel angstige patiënten behandelde.
Ik heb nu een nieuwe uitdaging gevonden bij het CBTMB”

Sanne Vergouwen

Functie:
Preventieassistente

“Voordat ik hier begon, werkte ik al als tandartsassistente, maar dan in een gewone tandartspraktijk. Ik vond het altijd al leuk om met patiënten te werken, maar hier is het nog uitdagender. Er komen veel kinderen die echt bang zijn en onder narcose worden behandeld. Die moet je ze echt gerust stellen. Dat maakt dat je meer betrokken bent.”

Julianne Callenbach

Functie:
Tandartsassistente

“Graag ben ik werkzaam bij CBT-MB. De patiënten zich op hun gemak laten voelen bij ons in de praktijk en er als team naar streven dat de patiënten zonder angst voor de Tandarts en met een prettige ervaring de behandelingen beleefd hebben, is waardoor ik voldoening uit mijn werk haal.”

Judith Beerens

Functie:
Preventieassistente

“Voordat ik bij CBT MB kwam werken, heb ik 10 jaar in een reguliere tandartspraktijk gewerkt.
Ik merkte daar al snel dat ik affiniteit heb met kinderen en bange patiënten.
Hoe bijzonder is het dan om hier te mogen werken.”
Als de patiënten met een fijn gevoel weer naar huis gaan, is mijn dag weer geslaagd.

Nicole Koevoets-Martens

Functie:
Preventieassistente

“Sinds 2005 ben ik werkzaam in de tandheelkunde. De afgelopen jaren heb ik op vele vlakken ervaring opgedaan als preventie assistente. Al die tijd was ik opzoek naar een bijzondere functie met uitdaging en inhoud. Die heb ik nu bij het CBTMB gevonden! Met een heel team staan we klaar om de patiënten te helpen, zodat zij de zorg krijgen die ze nodig hebben en die ze verdienen. Hierdoor ga ik aan het einde van een werkdag met een voldaan gevoel weer naar huis.”